OSS-aangifte (One Stop Shop)

De OSS-aangifte (One Stop Shop) is een vereenvoudigd btw-systeem voor bedrijven die goederen en digitale diensten leveren aan consumenten in andere EU-landen. Bij Duurzaam Administratie & Advies helpen we uw bedrijf om de OSS-regeling optimaal te benutten. Onze experts verzorgen de complete OSS-aangifte, zodat u voldoet aan alle Europese btw-regelgeving. Dit betekent dat u niet langer aparte btw-aangiften in elke lidstaat hoeft in te dienen; wij zorgen ervoor dat uw btw-verplichtingen centraal worden beheerd en correct worden gerapporteerd.

  • Volledige en correcte OSS-aangifte

  • Optimalisatie van btw-processen binnen de OSS-regeling

 

Naast de administratieve afhandeling bieden wij advies over hoe u uw btw-processen kunt optimaliseren binnen de OSS-regeling. We zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënt en compliant opereert, zodat u zich kunt richten op de groei van uw internationale activiteiten. Onze duurzame benadering omvat het gebruik van digitale tools om uw gegevensverwerking te stroomlijnen, wat niet alleen tijd bespaart maar ook bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Wat houdt de dienst "OSS-Aangifte" in?

De OSS-aangifte vereenvoudigt de btw-afdracht voor bedrijven die goederen en diensten leveren aan consumenten in de EU. Wij verzorgen de volledige aangifte en zorgen voor naleving van de regelgeving.

Waarom kiezen voor Duurzaam Administratie & Advies voor mijn OSS-aangifte?

Wij bieden deskundige begeleiding bij het beheren van uw Europese btw-verplichtingen en optimaliseren uw processen met duurzame, digitale oplossingen.

Contact opnemen

Samen je financiën verbeteren?

Neem contact met ons administratiekantoor in Baarn op of laat je gegevens achter en wij zullen binnen 24 uur bij je terugkomen!