Jaarrekeningen

Bij Duurzaam Administratie & Advies verzorgen we professionele en nauwkeurige jaarrekeningen voor uw bedrijf. Onze experts zorgen ervoor dat uw financiële positie helder en begrijpelijk wordt weergegeven, conform de geldende wettelijke eisen. We bieden uitgebreide diensten, van het opstellen van de balans en winst-en-verliesrekening tot het opstellen van toelichtingen en notities. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming, wat essentieel is voor strategische besluitvorming en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

  • Volledige en nauwkeurige opstelling van jaarrekeningen

  • Inzichtelijke financiële analyse en advies

 

Naast het opstellen van jaarrekeningen bieden we ook analyse en advies, zodat u kunt begrijpen wat de cijfers betekenen voor uw bedrijfsvoering. We helpen u bij het identificeren van sterke punten en risico’s, en geven aanbevelingen voor verbetering. Onze duurzame aanpak betekent dat we efficiënt werken met digitale systemen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Wat houdt de dienst "Jaarrekeningen" in?

Deze dienst omvat het opstellen van een volledige jaarrekening, inclusief balans, winst-en-verliesrekening, en toelichtingen, volgens de geldende wet- en regelgeving.

Waarom zou ik mijn jaarrekening laten opstellen door Duurzaam Administratie & Advies?

Wij bieden niet alleen nauwkeurige en betrouwbare jaarrekeningen, maar ook waardevol advies op basis van uw financiële gegevens, met een focus op duurzaamheid.

Contact opnemen

Samen je financiën verbeteren?

Neem contact met ons administratiekantoor in Baarn op of laat je gegevens achter en wij zullen binnen 24 uur bij je terugkomen!