Dividendbelasting

Bij Duurzaam Administratie & Advies bieden wij deskundige ondersteuning bij het beheer en de aangifte van dividendbelasting. Dividendbelasting is een belasting die wordt geheven op de uitkeringen van winst aan aandeelhouders. Onze experts zorgen ervoor dat uw dividendbelasting correct wordt berekend en tijdig wordt ingediend, zodat u voldoet aan alle wettelijke vereisten en mogelijke boetes voorkomt. Wij helpen u ook bij het optimaliseren van uw dividendbeleid om belastingeffectieve uitkeringen te realiseren.

  • Advies over belastingplanning en dividendoptimalisatie

  • Correcte berekening en tijdige aangifte van dividendbelasting

Onze diensten omvatten het opstellen van de benodigde belastingaangiften, het adviseren over belastingplanning met betrekking tot dividenduitkeringen, en het begeleiden van gesprekken met belastingautoriteiten indien nodig. Wij zorgen voor een duurzame en efficiënte afhandeling van uw belastingzaken door het gebruik van digitale tools en processen, wat zowel tijd bespaart als bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Wat houdt de dienst "Dividendbelasting" in?

Wij verzorgen de berekening en aangifte van dividendbelasting, inclusief advies over belastingplanning en optimalisatie van dividenduitkeringen.

Hoe kan Duurzaam Administratie & Advies mij helpen met dividendbelasting?

Wij zorgen voor een nauwkeurige aangifte, helpen bij het optimaliseren van uw dividenduitkeringen, en bieden een duurzame en efficiënte benadering van uw belastingzaken.

Contact opnemen

Samen je financiën verbeteren?

Neem contact met ons administratiekantoor in Baarn op of laat je gegevens achter en wij zullen binnen 24 uur bij je terugkomen!